Având în familie dascăli (mama a fost educatoare, mătușa și unchiul meu au fost profesori) am crescut cu dorința de a-i ajuta și eu pe alții să descifreze tainele matematicii. Am terminat facultatea de Matematică și informatică din Cluj Napoca, specializarea matematică-informatică. Am intenționat să rămân în Cluj, nu neapărat în învățământ. De multe ori viata are întorsături ciudate. Astfel după ce am terminat facultatea, în anul când făceam masterul, mama s-a îmbolnăvit de cancer la sân. Cum eram singurul copil a trebui să mă reîntorc acasă, să fiu alături de ea. Mi-am zis sa intru în învățământ, să stau 2 ani până îmi dau definitivatul, urmând să îmi caut altceva în cazul în care nu m-aș fi acomodat. Dar mi-a plăcut atât de mult încât am rămas în sistem. Din punctul meu de vedere nu este un efort ieșit din comun. Îmi fac cu placere munca, încerc sa învăț tot timpul lucruri noi pe care să le folosesc în vederea educației elevilor mei, pentru că în IT apar mereu elemente de noutate.

Pe lângă orele la clasă petrec multe ore în școală pentru a pregăti elevii pentru olimpiadă și alte concursuri școlare. Comunic mereu cu elevii prin email, chiar prin telefon uneori. Singurul meu regret este că ziua are doar 24 ore. Uneori as avea nevoie de mai multe ore.

Întotdeauna am încercat să mă adaptez nevoilor elevilor. La nivel de clasă încerc să îi pregătesc astfel încât la finalul clasei a XII-a oricare dintre ei să poată susține, dacă dorește, bacalaureatul la informatică (acesta fiind la alegere). Aproape toți elevii pe care i-am îndrumat au luat la bacalaureat (mă refer la proba scrisă la informatică, nu la cea de competențe digitale) peste 9. Pe cei care au dorit să participe la concursuri am încercat să îi ajut cu tot ce putut – timp, informații, i-am însoțit la concursuri dacă s-a putut. Pe cei care s-au pregătit pentru admitere la facultăți de IT și au dat examene în acest sens i-am ajutat cu pregătirea pentru aceste examene.

*Descrierile profesorilor sunt redate intregral conform informatiilor prezente în formularul de înscrieri.