Conferința WEBDIDACTICA „Integrarea tehnologiei în lecțiile din Școala Viitorului”

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României anunță prima conferință WEBDIDACTICA din 2024, cu titlul „Integrarea tehnologiei în lecțiile din Școala Viitorului”.

De data aceasta, speakerii invitați urmează să prezinte, în premieră, subiecte și aspecte cheie despre impactul tehnologiei în procesul de învățare și predare din școlile din România. Subiectele vizează utilizarea tehnologiilor emergente, precum inteligența artificială, realitatea virtuală și augmentată, în procesul de predare.

📅 Data evenimentului: 8 februarie 2024

🕕 Ora: 18:00

📍 Locația: Evenimentul se va desfășura online

🌐 Speakeri invitați:

• Alin Chiriac – Fondator ADFABER – Technology for Social Change, CODE SCHOOL CLUBS, Kids in Tech
  • Laurențiu Matache – realizator emisiune 24IT
  • Ionuț Budișteanu – informatician, inventator român
  • Dănuț Eremenco – expert în tehnologie pentru educație
  • Gabriela Maalouf – psiholog și expert în educație, NLP trainer pentru copii și părinți

Conferința WEBDIDACTICA, desfășurată în cadrul proiectului-concurs național „Școala Viitorului”, oferă o platformă unică pentru părinți, educatori, cercetători, dezvoltatori de tehnologii educaționale și alți profesioniști din domeniu pentru a împărtăși experiențe, idei și soluții inovatoare.

Pentru a participa la conferință, vă invităm să vă înscrieți aici:

Seria de conferințe WEBDIDACTICA este un proiect al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dedicat susținerii cadrelor didactice, părinților și altor profesioniști din domeniul educației.