Concursul VARA TINERELOR TALENTE

Pe parcursul celor două runde ale concursului “Vara tinerelor talente” peste 30 de copii cu aptitudini deosebite au încercat să convingă juriul, dar și publicul, că sunt cu adevarat talentați și merită să câștige cele două bilete de avion către Milano, Italia, oferite ca premiu de către tabere.com.

Vineri, 7 septembrie, începând cu ora 18 un nou spectacol minunat a fost pus în scenă de către cei 16 finaliști ai concursului. Juriul, format din dna Trisi Nicoleta Cristea – director general Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dna Gabriela Ioniță – actriță și profesor de teatru la Școala de teatru Corifeu și dna Angela Florea – profesor de educație muzicală, a avut sarcina grea de a desemna un singur câștigator, ținând cont de originalitatea talentului, prezența scenică și creativitatea concurenților.

Toți concurenții au fost premiați cu diplome, materiale educaționale oferite de Editura Litera, cadouri din partea Carrefour Berceni si cursuri gratuite in cadrul Fundației Dan Voiculescu.

După emoții puternice și un adevărat spectacol de muzică, costume și dans, juriul a anunțat câștigătorii concursului VARA TINERELOR TALENTE:

1. Premiul I – Eusebiu Gafita, muzică populară

2. Premiul II – Sava Roxana, muzică populară

3. Premiul III – Marzavan Vanessa Christina, muzică

4. Premiul special pentru prezență scenică – Mirea Dennis Andrei și Ciobanu Mădălina Maria, dans

5. Premiul special pentru promovarea tradițiilor românești – Suharu Maria Mirabela, muzică populară

Imagini de la eveniment :
[oqeygallery id=245]
Fotografii Dan Marinescu/FDVDR

Cea de-a doua rundă a concursului Vara tinerelor talente a avut loc vineri, 24 august ora 18:00, în Grădina Valorilor Românești. 18 tineri au încercat să își demonstreze lor, juriului și publicului că au un talent aparte.

Fiecare dintre cei 18 concurenți  s-a remarcat prin voce, mișcare scenică și originalitate, criterii avute în vedere și de către juriul celei de-a doua runde, format din dna Trisi Nicoleta Cristea – director general Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, dna Gabriela Ioniță – actriță și profesor de teatru la Școala de teatru Corifeu și dna Angela Florea – profesor de educație muzicală.

Câștigătorii acestei runde sunt așteptați în marea finală  ce va avea loc în data de 7 septembrie în Grădina Valorilor Românești.

Câștigătorii sunt:

• BUCUR ALEXIA GABRIELA, 10 ani, muzica
  • PETCU ELENA, 14 ani, muzica
  • CIUCU MADALINA, 13 ani, muzica
  • VOICULESCU DANA si MATEOIU CLARA, 12 ani, muzica
  • MIREA DENNIS si CIOBANU MADALINA, 11 si 14 ani, dans sportiv
  • PARVU DENISA, 12 ani, muzica populara
  • ROMAN ANDREEA LETITIA, 9 ani, muzica

Imagini de la eveniment:

[oqeygallery id=241]
Fotografii Dan Marinescu/FDVDR

Vineri, 27 iulie, a avut loc prima rundă a concursului Vara tinerelor talente. 10 tineri curajoși si talentați cu vârsta între 9 și 16 ani și-au înfrant emoțiile, au urcat pe scenă și au încercat să convingă juriul, format din Dna Angela Florea – profesor de educație muzicală, dna Anca Ștefănescu – coordonator proiecte FDVDR si dna Simona Onuțu – actriță și profesor de actorie la Scoala de teatru ”Pygmalion”, că sunt cei mai buni.

Calitățile vocale deosebite, prezența scenică și originalitatea au fost criteriile urmărite de juriu în evoluția copiilor. Și, în final au fost desemnați cei 6 câștigători, care vor merge în finala din data de 7 septembrie, din Grădina Valorilor Românești. Aceștia sunt:

1. Stanciu Amalia Elena, 10 ani, muzică

2. Dima Maria Antonela, 13 ani, muzică

3. Giulia Voinea, 9 ani, muzică

4. Marzavan Vanessa, 10 ani, muzică

5. Eusebiu Gafița, 13 ani, muzică populara

6. Koc Yasemin Maria, 11 ani, muzică

Îi felicităm pe toți participanții și așteptăm ca pe data de 24 august, când va avea loc cea de-a doua rundă, să avem din nou parte de un adevărat spectacol al tinerelor talente!

Imagini de la eveniment :
[oqeygallery id=234]

Știre Antena 1

Încrezătoare în creativitatea și originalitatea cu care mulți copii au fost înzestrați, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a lansat în luna septembrie a anului 2011 concursul ”Copiii au talent”. Acesta reprezintă un proiect permanent, național care își propune descoperirea și promovarea de noi talente in randul tinerilor si copiilor.

Odata cu sosirea verii, fundația a demarat o serie de proiecte menite să antreneze tinerii în diverse activități creative si competitii cu premii cât mai atractive. Unul din aceste proiecte este și Vara tinerelor talente. Acesta reprezintă ediția de vară a concursului ”Copiii au talent”.

Concursul se adresează tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 16 ani care au un talent aparte (muzică, dans, acrobație, pictură, inventică, numere de magie și altele), oferindu-le astfel șansa de a se afirma și de a-și dezvolta aptitudinile. Pe parcursul a trei runde fiecare concurent va încerca să convingă juriul că  merită să câștige marele premiu.

Concursul se va desfășura în perioada iulie- septembrie 2012, în Grădina Valorilor Românești, din Parcul ”Lumea Copiilor”, intrarea din str Pridvorului, după următorul program:

• 27 iulie- runda I
  • 24 august- runda II
  • 7 septembrie- runda III (finala)

Pentru a-i încuraja și  pentru a le dezvolta spiritul de competiție, participantii vor primi cadouri si premii supriză. Cei mai buni dintre ei vor deveni membri ai Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și vor fi promovați în baza parteneriatelor media pa care fundația le are.

Marele premiu al concursului va consta în bilete de avion către o destinație din Europa, oferite de tabere.com. Câștigătorul concursului va fi premiat cu două bilete de avion.

Înscrierea este gratuită si se poate face prin completarea formularului de mai jos sau telefonic la numărul 0758.30.30.30. Înscrierile se pot face până pe data de 23 august 2012. Fiecare copil înscris va participa la o singură rundă. Participarea se va face în ordinea înscrierii.

Partener principal: tabere.com

Partener: Carrefour Berceni

Parteneri media: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, Radio Zu, Radio Romantic, Jurnalul Național, Financiarul, Revista Felicia, CD Press, clopotel.ro, calificativ.ro

REGULAMENTUL CONCURSULUI