Concursul tinerelor talente ALLEGRIA, Runda 3

Data: 11 mai 2013

Ora: 11:00

Locul desfășurării:  Vitantis Shopping Center, Șos Vitan Bârzești nr. 7 A, sector 3 ( lângă Rin Grand Hotel)

Descriere eveniment:

După un adevărat spectacol de muzică, dans și teatru, susținut de cei peste 20 de concurenți participanți la cea de-a treia rundă a concursului „Allegria”, juriul, format din Dna Gabriela Ioniță, actriță și profesor de actorie, Dna Raluca Vasiluț- studentă la Conservator, secția nai și Dna Ionela Palasca- psiholog și responsabil proiecte culturale la Fundația Cultural Umanitară SO.SI.SE.SA a desemnat și câștigătorii acestei runde. În notarea concurenților juriul a avut în vedere originalitatea demonstrației, creativitatea și prezența scenică. Aceștia sunt:

Câștigatori categoria de vârstă 7 – 13 ani

ACATRINEI CARMEN LORENA, 11 ANI- MUZICĂ POPULARĂ

IONICĂ ALEXANDRU ȘTEFAN și NICOLAE LARISA, 12 ANI- DANS SPORTIV

TRUPA MINI BLOCKBUSTERS ( Ciobanu Andi, 10 ani; Chiriță Ruxandra, 10 ani; Cacipu Teodora, 11 ani; Dobre Daniela, 11 ani; Enciu Bianca, 10 ani)- STREETDANCE

ȘERBAN ADELINA GEORGIANA, 11 ANI- DANS INDIAN

Premii speciale categoria de vârstă 7 – 13 ani

Iliescu Bianca și Iliescu Andra, 7 ani, dans- premiul special al juriului

Trupa de teatru „Habarnam” ( Alexia Mirițescu, 9 ani; Georgia Bajdechi, 9 ani; Ilinca Dirdeci, 7 ani; Ana Dirdeci, 9 ani; Ana Diana Chiper, 8 ani; Thea Ardeleanu, 8 ani; Ingrid Ardeleneanu, 9 ani; Alexia Telescu, 10 ani; Alexandra Stoian, 9 ani), teatru- premiul pentru expresivitate

Pleșnicuțe Ana Maria, 10 ani, balet- premiul special pentru popularitate

Cîrstea Narcisa, 10 ani, muzică- premiul special pentru mișcare scenică

Irimianu Lidia Elena, 11 ani, pictură- premiul special pentru creativitate

Câștigător categoria 13 – 18 ani

BROȘTEANU OCTAVIAN ALEXANDRU, 13 ANI- CHITARĂ, VOCE

Premii speciale categoria de vârstă 13 – 18 ani

Oprea Mara Doriana, 13 ani, dans spaniol – premiul special pentru interpretare

Păun Alexandra, 17 ani, muzică – premiul special pentru mișcare scenică

Trupa de teatru „Shakespeare” ( Adela Bălan, 11 ani; Cristina Stamate, 13 ani; Andrei Stamate, 14 ani; Vlad Andrei, 10 ani; Andreea Bianca Radu, 14 ani; Oana Marcu, 13 ani), teatru – premiul special pentru popularitate.

***

În România există în continuare mulți copii talentați, anonimi pentru cei mai mulți dintre noi. Încrezătoare în creativitatea și originalitatea cu care mulți copii au fost înzestrați, Fundatia Dan Voiculescu a lansat un proiect care urmărește descoperirea de noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Concursul de tinere talente Allegria îi caută pe cei mai buni dintre ei și le oferă șansa de a urca pe scenă, de a deveni cunoscuți și apreciați, șansa de a transforma un vis în realitate.

La finalul fiecărui spectacol va fi desemnat câte un câștigător pentru fiecare categorie de vârstă din concurs (categoria 7 – 12 ani sau 13-18 ani), care se va califica pentru finala din 1 iunie 2013.

Sâmbătă, 11 mai, următoarea serie de concurenți este așteptată să participe la cea de-a treia rundă a concursului. Pe scena special amenajată pentru ei și în fața juriului de specialitate, participanți vor trebui să își pună cât mai bine în scenă talentul pentru a merge în finala din 1 iunie.

Cea de-a treia rundă a concursului se desfășoară cu sprijinul partenerilor fundației:  Vitantis Shopping Center și Editura Litera.

Imagini de la eveniment :

[oqeygallery id=300]

Fotografii Dan Marinescu/FDVDR