Concursul tinerelor talente Allegria, runda 2

Data: 8 februarie 2013
Ora: 18.00
Locație: Carrefour Grand Arena, B-dul Metalurgiei Nr. 12-18, Sector 4, Bucuresti

Descriere eveniment: În România există în continuare mulți copii talentați, anonimi pentru cei mai mulți dintre noi. Încrezătoare în creativitatea și originalitatea cu care mulți copii au fost înzestrați, Fundatia Dan Voiculescu a lansat un nou proiect care urmărește descoperirea de noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani.

Concursul de tinere talente Allegria îi caută pe cei mai buni dintre ei și le oferă șansa de a urca pe scenă, de a deveni cunoscuți și apreciați, șansa de a transforma un vis în realitate.

La finalul fiecărui spectacol va fi desemnat câte un câștigător pentru fiecare categorie de vârstă din concurs (categoria 7 – 12 ani sau 13-18 ani), care se va califica pentru finala din 1 iunie 2013.

Câștigătorii acestei runde sunt:

Categoria de vârstă 7-12 ani

Câștigător este TRUPA DE DANS RITMIC „MICILE DANSATOARE”  (formată din Ciobănica Andreea- 11 ani, Mihăilă Ana Maria-11 ani, Frigura Adriana- 11 ani, Donescu Ingrid- 11 ani)

Premiul II– Glăvănescu Ștefan, 11 ani, muzică

Premiul III– Morășanu Roxana și Greceanu Răzvan, 10 ani, dans sportiv

Premiul special al juriului– Copaci Alexandru Constantin, 10 ani, creație și interpretare poezie

Categoria de vârstă 13-18 ani

Câștigător este TRUPA DE TEATRU „JOC” (formată din Bălan Robert-14 ani, Sescioreanu Veronica- 12 ani, Ilie Elisa-12 ani, Istrate Sabina-11 ani, Paraschiv Andrei-12 ani, Ghica Costin- 14 ani)

Premiul II– Dumitrache Mihai Claudiu, 13 ani, muzică

Premiul III– Trupa de teatru „Corifeu” (Parascgiv Ilinca, Radu Ioana, Dobrescu Mașa)

Imagini de la eveniment :

[oqeygallery id=280]