Concursul tinerelor talente ALLEGRIA, ed. III – runda 4

Există o vorbă care spune că „esențele tari se țin în sticluțe mici”. Cea mai frumoasă materializare a acestei zicale a avut loc vineri, 24 ianuarie, la cea de-a patra rundă a concursului de tinere talente „Allegria”, deoarece toți concurenții au fost prichindei cu vârste între 7 și 10 ani cu un deosebit talent muzical.

Cei mici s-au bucurat de un public numeros, iar Mall Plaza România, gazda evenimentului, a avut parte de un adevărat spectacol. Juriul, format din dna Gabriela Ioniță (profesor de actorie), dna Angela Florea (profesor de educație muzicală și pian) și dna Ionela Palasca(psiholog și responsabil proiecte culturale), a avut dificila misiune de a desemna câștigătorii acestei runde:

Premiul I

Cristina Maria Apostolache, 7 ani, muzică

Eduard Stoica, 7 ani, muzică

Premiul II

Bianca Maria Stratulat, 8 ani, dans

Premiul III

Bianca Iliescu și Andra Iliescu, 8 ani, dans

Premiul special pentru prezență scenică

Maria Alexandra Miertoiu, 10 ani, muzică

Premiul special pentru originalitate

Alina Diana Pădure, 9 ani, dans sportiv

Premiul special al juriului

Daria Andreea Ștefan, 9 ani, muzică

Câștigătorii locului I s-au calificat pentru marea finală din luna iunie a acestui an.

Toții concurenții au primit diplome și premii din partea Fundației Dan Voiculescu.

Fundația felicită toți participanți pentru prestația lor și pentru că și-au înfrânt emoțiile, oferind publicului un adevărat spectacol!

***

Cea de-a patra rundă a concursului de tinere talente Allegria a avut loc vineri, 24 ianuarie, începând cu orele 18:00

la Mall Plaza România (bd Timișoara nr. 26Z, sector 6).

Participanții și-au depășit emoțiile și au urcat pe scenă încercând să convingă juriul că merită să meargă în marea finală a concursului care va avea loc în vara acestui an.

Concursul „Allegria”, ediția a III-a, se desfășoară în perioada octombrie 2013 – iunie 2014. Lunar va avea loc câte o rundă de concurs, la finalul căreia vor fi aleși câștigătorii pentru cele două categorii de vârstă din concurs ( 7-13 ani, 13-18 ani), care se vor califica pentru finala din luna iunie 2014.

În cadrul fiecărei runde vor fi oferite numeroase alte premii speciale pentru cei mai buni concurenți. Toți participanții vor fi răsplătiți cu diplome și premii.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Plaza România.

Imagini de la eveniment

[oqeygallery id=363]