Concurs dedicat Zilei Naționale a României: „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?”

România are nevoie de mesajul tău! Ce îi dorești țării tale la împlinirea a 105 ani de la Marea Unire din 1918?

Răspunde într-un mesaj video original și creativ și participă la concursul național „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”, lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Consultă Regulamentul Oficial și urmează pașii pentru a te înscrie în concursul dedicat copiilor și tinerilor din România, cu vârsta cuprinsă între 2-18 ani.

✨ Cum să participi:

1. Răspunde la întrebarea: Ce îi doresc eu României? Formulează un răspuns creativ în care împărtășești gândurile tale, felicitările și dorințele pentru România într-un clip video de maxim 1 minut.

2. Creativitatea contează: fii original în exprimarea mesajului tău. Poți adăuga o poezie, un cântec ori orice altă formă de artă pentru a construi mesajul video.

3. Înregistrează mesajul video conform specificațiilor tehnice din Regulamentul Oficial, semnează acordul de participare, completează formularul și trimite aplicația.

🏆  3 premii Fabuloase în valoare de 1.000 de lei fiecare

📅 Termenul limită de înscriere: 29 noiembrie

Calendarul Concursului:
Perioada de înscriere: 16 noiembrie – 29 noiembrie
Selecția și evaluarea mesajelor video: 30 noiembrie
Anunțarea și Premierea câștigătorilor: 1 decembrie

🇷🇴 Arată-ne ce înseamnă dragostea pentru țara noastră și hai să celebrăm împreună, într-un mod deosebit, Ziua Națională a României!

Notă: Acest concurs face parte din proiectul Școala Viitorului.