Clubul de Excelenţă a participat la Baby Expo

In acest weekend, intre 18 si 22 septembrie, Clubul de Excelenta Dan Voiculescu va participa la Targul pentru copii Baby Expo, organizat la Sala Polivalenta pentru a-si prezenta oferta educationala a anului 2008-2009.

Incepand cu 15 septembrie 2008, Clubul de Excelenta Dan Voiculescu organizeaza in anul educational 2008-2009 cursuri gratuite in diferite domenii de activitate: muzica, teatru, desen si pictura, limbi straine, dans contemporan si informatica. Astfel, un numar de 210 copii vor urma cursurile in sistem after-school, intr-unul din cele trei sedii ale Clubului de Excelenta Dan Voiculescu de la Teatrul Tandarica – Piata Lahovari, din Bd.Serban Voda nr.221 si din Bd.Unirii nr.10, bl.7B, sc.2, et.2, ap.31. De asemenea, clubul ofera programe de testare a aptitudinilor precum si activitati de consiliere si parenting.

In peste un an de activitate, Clubul de Excelenta Dan Voiculescu a organizat pentru membrii sai, in afara cursurilor, diferite activitati, spectacole si excursii pentru crearea unui mediu favorabil unei dezvoltari armonioase a copiilor si tinerilor.