Workshop fotografie – “Oameni şi locuri”

Sâmbătă , 27 iulie 2013, a avut loc workshopul de fotografie dedicat câștigătorilor concursului Oameni și locuri  – Something  special about my place organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Mădălina Ifrim și Theodora Oțel câștigătoarele edițiilor II și III au participat la un curs interactiv de fotografie alături de Dan Marinescu – fotograf profesionist și coordonator al cursului de fotografie din cardul Clubului de Excelență al fundației.

Pentru cele două câștigătoare ziua a început  cu vizitarea Centrul vechi  al Bucureștiului unde au imortalizat momentele din viața de zi cu zi. A urmat un tur al principalelor atractii turistice, Bucharest City Tour. Istorie, cultură și tradiție într-o singură călătorie.

Pentru că tema concursului a  fost Something special about my place, workshop-ul s-a încheiat cu o vizită la Muzeul Satului.

Imagini de la workshop

[oqeygallery id=323]

***

În perioada 01.03.2013 – 01.06.2013, Fundaţia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României, în parteneriat cu Fischer International, National Geographic Learning și Intact Media Academy a organizat concursul naţional de documentare în limba engleză Oameni şi locuri – something special about my place.  Tema acestei editii a fost “meserii uitate”.

Juriul format din reprezentantii National Geographic Learning a analizat toate fotografiile si documentarele primite si a desemnat castigatorii pentru fiecare sectiune.

Castigatori sectiunea video:

Locul 1 – echipa  Artistry ( formata din: Costin Monica – 17 ani, Atanasoaei Maria – 17 ani, Scortanu Ioana – 17 ani, Palasanu Angelina – 17 ani; coordonator Claudia Apostu)

Locul 2 – echipa Dimple    ( formata din: Ilies Ioan – 15 ani, Bogdan Acatrinei – 15 ani; coordonator Claudia Apostu)

Locul 3 – echipa Craft Seekers ( formata din: Stanciulescu Diana – 17 ani, Vilceanu Alexandra – 17 ani; coordonator Popescu Sanda)

Mentiune – echipa Artbeat ( formata din: Birt Irina – 16 ani, Bilboreanu Bogdan – 17 ani; coordonator Rusulet Georgiana)

Castigatori sectiunea foto

– locul I – Otel Teodora

– locul II – Chiorescu Ioana

– locul III – Olteanu Diana

– mentiunea I – Spataru Raluca

– mentiunea II – Vilceanu Alexandra

– mentiunea III – Ifrim Madalina

Imaginile participante la categoria foto:

[oqeygallery id=311]

Toti castigatorii vor fi contactati de catre organizatori pentru transmiterea premiilor.