Câștigătorii Campaniei Ghiozdane pentru vise mari

Suntem încântați să vă anunțăm că s-a încheiat campania “Ghiozdane pentru vise mari” organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. După o perioadă plină de entuziasm și suport din partea voastră, a venit timpul să anunțăm câștigătorii.

În primul rând, vrem să mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la succesul acestei inițiative. Fiecare nominalizare contează și ne ajută să ne îndeplinim misiunea de a oferi un început de an școlar mai bun pentru copiii care au nevoie.

Campania „Ghiozdane pentru vise mari” este menită să-i ajute pe copiii talentați, ai căror părinți nu-și permit rechizitele școlare de care au nevoie cei mici pentru începutul noului an școlar. Fiecare creion, fiecare caiet, fiecare peniță devin cărămizi prețioase pentru construirea viitorului lor. O poveste simplă, dar profundă, în care rechizitele devin simboluri ale unei șanse la educație, ale unei uși deschise către o lume plină de posibilități.

Fără mai multe introduceri, suntem bucuroși să dezvăluim numele câștigătorilor:

Dacă numele vostru se regăsește pe lista câștigătorilor publicată anterior, avem nevoie de câteva informații pentru a vă trimite ghiozdanul câștigat.

👉 Pentru a accelera procesul, vă rugăm să completați datele necesare cât mai repede posibil.

⏳ Cu cât avem mai repede informațiile, cu atât vom putea trimite ghiozdanele mai rapid.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă dorim un an școlar excelent înainte!

Campania „GHIOZDANE PENTRU VISE MARI!” este realizată în parteneriat cu Idea Papel.