Cancan: Începe "BSU 2011"

Academia de Studii Economice din Capitală va deveni de luni cel mai important centru educaţional din Europa. Aici va avea loc festivitatea de deschidere a şcolii internaţionale de vară “Bucharest Summer University 2011”.

Evenimentul este organizat de Academia de Studii Economice, prin intermediul Senatului Studenţesc, în parteneriat, pentru al patrulea an consecutiv, cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Studenţi din 25 de ţări vor fi prezenţi în acest an la Bucureşti, la cel mai important program educaţional de vară, organizat anual de Academia de Studii Economice. Aflată la cea de-a şaptea ediţie, şcoala internaţională de vară va reprezenta pentru tinerii economişti veniţi din întreaga lume un prilej de a aprofunda teme economice de actualitate, prin dialog şi dezbateri cu specialişti din mediul academic şi cel al afacerilor.Cei mai buni 55 de tineri economişti din 20 de ţări, cu vârste între 19 şi 27 de ani, aleşi în urma unui proces riguros de selecţie, vor participa în perioada 14-28 august la cursuri, seminarii şi dezbateri pe tema: “Energie şi creştere economică”. Pe durata celor două săptămâni, specialişti şi profesori de renume din domeniul energiei, români şi străini, vor fi prezenţi pentru a discuta şi dezbate împreună cu tinerii această temă. Profesori reputaţi din Elveţia, Marea Britanie, Norvegia şi Statele Unite ale Americii vor participa la acest eveniment.

www.cancan.ro, 12 august 2011

www.cancan.ro, 12 august 2011