Bună dimineața, primăvară

Data: 17 aprilie 2011
Ora: 11.00
Locație: Muzeul Tudor Arghezi
Invitați: poeta Carolina Ilica – artist plastic de excepție, fost ambasador al României, actrița Magda Cernat, scriitoarea Valentina Pituț, copiii participanți la cursurile de scriere creativă ale Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu și elevi de la Liceul Dinu Lipati.

Descriere eveniment: Copiii talentați în domeniul scrierii creative, care participă la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu vor trece duminică, 17 aprilie, pragul Mărțișorului pentru a participa la tradiționala manifestare “Bună dimineața, primăvară”, organizată de Muzeul Național al Literaturii și Muzeul Tudor Arghezi.

Ei vor fi întâmpinați chiar de doamna Mițura Arghezi, care le va deschide porțile Mărțișorului și le va asculta creațiile literare. Cu aceeași ocazie, copiii vor recita poezii din creația argheziană, iar colegii lor, de la cursul de arte vizuale, vor expune în aceeași locație, câteva dintre cele mai reușite icoane.

În cadrul aceluiași eveniment vor mai participa: poeta Carolina Ilica – artist plastic de excepție, fost ambasador al României, , actrița Magda Cernat, scriitoarea Valentina Pituț și elevi de la Liceul Dinu Lipatti.

Organizator: Muzeul Național al Literaturii și Muzeul Tudor Arghezi.