Bostan Ana-Maria

Pasiunea pentru Limba Engleza s-a nascut inca din bancile scolii, datorita unor mentori deosebiti care mi-au sadit primele cunostinte din ampla si deosebita cultura si civilizatie britanica. Pasiunea a devenit profesie, cand in urma cu sapte ani, dupa absolvirea Facultatii de Litere, specializarea Engleza-Franceza, am inceput sa lucrez cu primii mei elevi.

Sclipirea din ochii lor, atunci cand le impartaseam secretele minunatei limbi engleze, m-a facut sa prind mai mult curaj, sa muncesc pentru a ma perfectiona si a deveni un profesor si un prieten pentru cei de la gradinita, ciclul primar, gimnazial. Un dascal care “slefuieste intelecte” si le transforma in “diamante”. Mi-am ales o misiune nu tocmai usoara uneori, dar particip constant la seminarii de limba engleza, in vederea imbunatatirii si descoperirii de metode noi de predare. Toate aceste eforturi fiind urmate de bucuria elevilor mei atunci cand impreuna desfasuram activitati de predare-invatare.

Un dascal contribuie atat direct cat si indirect la formarea si imbunatatirea educatiei copiilor pe care ii indruma; de aceea oricat poate parea de greu in unele momente, sufletul imi zambeste cand un elev imi spune ” Doamna profesoara imi place foarte mult limba Engleza, cu dumneavoastra am invatat foarte multe” . Pe parcursul carierei didactice am avut bucuria sa-mi descopar fosti elevi care au devenit studenti la Facultatea de Litere, elevi la licee si scoli gimnaziale de top.

*Descrierile profesorilor sunt redate intregral conform informatiilor prezente în formularul de înscrieri.