Profesorii exceptionali sunt modesti. Acesta este motivul pentru care aceasta aplicatie este completata de un membru al Comitetului de Parinti.

Tiberiu Boca, este un profesor de istorie despre care un elev spunea: “Reuseste sa ne faca sa SIMTIM fiecare lectie de istorie. Totul este ca o poveste, iar tonul, mimica fetei si gesturile domnului profesor se schimba si, efectiv, te face sa simti gravitatea unei etape mai grele din istorie sau exuberanta unei perioade mai bune. ” Nu cred ca dumnealui isi defineste implicarea ca “efort”

Face doar ca predarea sa para o poveste ce ii tine curiosi pe copii, iar pauzele le petrece tot alaturi de ei in curtea scolii cu diverse jocuri ce ii anima si bucura. Adesea organizeaza expediitii ce imbogatesc copiii cu experiente de exploratori, dar si de oameni educati si indragostiti de istoie si natura.

Face copiii sa SIMTA si sa le placa ceea ce simt.

Face copiii sa-si doreasca sa afle mai mult si sa experimenteze.

*Descrierile profesorilor sunt redate intregral conform informatiilor prezente în formularul de înscrieri.