Bianca Lixandru, Bianca Olteanu și Elena Petcu

Cele trei tinere, înzestrate cu aptitudini muzicale, membre ale Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu, au câștigat noi premii la cea de-a X-a ediție a Festivalului național de interpretare a cântecelor de iarnă pentru copii “Flori de gheață”.

La categoria 9-12 ani, Trofeul a fost câștigat de Bianca Lixandru (9 ani) cu piesa “Aștept să vină Moș Crăciun” compusă de Marius Țeicu iar premiul I, de către Bianca Olteanu (12 ani) cu piesa “Ninge cu stele” a lui Gabriel Băruță. La categoria 13-18 ani, piesa ”Last Christmas” i-a adus Elenei Petcu (13 ani) premiul al II-lea.

Juriul festivalului, desfășurat în perioada 9-10 decembrie 2011, a fost format din: Maria Gheorghiu (cantautoare), Mirela Daday (profesor muzică), Jolt Kerestely (compozitor), Viorela Filip (cantautoare și membră a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România) , Gabriela Boțan (profesor muzică), Cristian Alivej (compozitor) și Larisa Avram (realizator și producător emisiuni TVR).

Înregistrări din festival:

Bianca Lixandru (9 ani) – Trofeul festivalului la categoria 9-12 ani