BACALAUREAT 2013 continuă astăzi cu proba de Matematică

Candidaţii la examenul de BACALAUREAT susţin astăzi proba scrisă obligatorie a profilului, majoritatea dintre aceştia alegând disciplinele MATEMATICĂ şi ISTORIE. La prima probă scrisă, cea de Limba şi literatura română, s-au înscris peste 160.000 de absolvenţi ai clasei a XII-a.

Pentru proba obligatorie a profilului la Bacalaureat s-au înscris 174.555 de elevi, dintre care cea mai mare parte vor da examenul la MATEMATICĂ – 136.964, iar 37.965 vor susţine proba la ISTORIE.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Absolvenții liceului cu profil mate-info, tehnologic, pedagogic și științele naturii vor susține, miercuri proba scrisă a examenului de matematică. Aceștia vor avea subiecte diferite ca dificultate în funcție de profilul pe care l-au terminat.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Examenul este structurat în trei subiecte, fiecare dintre acestea fiind punctat cu câte 30 de puncte la care se adaugă încă 10 puncte din oficiu pentru prezentare.

BACALAUREAT 2013 SUBIECTE MATEMATICĂ. Primul subiect cuprinde șase probleme la care trebuie trecute rezolvările pe foaia de examen, al doilea subiect va cuprinde, cel mai probabil, două probleme, fiecare cu mai multe cerințe, iar ultimul subiect va avea la fel două probleme cu câte trei cerinţe la fiecare.

sursa: mediafax.ro, a1.ro