Azi, 26 iulie 2023, are loc conferința WEBDIDACTICA cu tema ”Beneficiile scrisului de mână în era educației digitale”.

A cincea conferință din seria WEBDIDACTICA DIN 2023, desfășurată, de această dată, în cadrul proiectului ȘCOALA VIITORULUI, a avut ca temă: ”Beneficiile scrisului de mână, în era educației digitale”.
La eveniment s-au înscris peste 3000 de cadre didactice, directori de instituții de învățământ, părinți, tineri și oameni preocupați de evoluția educației în România.
Conferința Webdidactica se poate urmări live pe canalul YouTube al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, începând cu pra 17:00.
Participanții vor avea ocazia să afle informații relevante de la specialiști și experți în tehnologie și psihologie precum Dănuț Eremenco, Expert în Tehnologie pentru Educație, Gabriela Maalouf, psiholog, Cătălin Anghelache, Neuro Change Practitioner, Revista Psychologies România, Alexandra Chiriac, medic neurolog la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu” din Iași, Petre Crăciun scriitor de literatură pentru copii, jurnalist.