Fă primul pas spre marea scenă!

⚡️Au fost desemnați câștigătorii ediției a II-a a concursului ”Fă primul pas spre marea scenă!”

🥇MARELE PREMIU pentru talent actoricesc a fost câștigat de Arin Donciu.

🏆PROBA DE POPULARITATE a fost câștigată de Cârstea Mara Ilinca. Ea a obținut cel mai mare număr de like-uri și comentarii pe EduHUB by FDVDR – contul nostru de Tik-Tok.

ALTE PREMII:

🏅Premiul special al juriului EXCELSIOR ”Actriță în devenire” – Ana Salcie

🏅Premiul special al juriului EXCELSIOR pentru promovarea teatrului în rândul adolescenților – Grupul de copii de la Făgăraș:

◾️Vlad Pedestru

◾️Daniela Leluțiu

◾️Aura Tăuceanu

◾️Andrei Stanciu

🏅Premiul special al juriului EXCELSIOR ”Primul pas desculț pe scenă” – Adrian Antonie Axinte;

🏅Premiul special al juriului EXCELSIOR ”Tânără speranță” – David Săracu;

🏅Premiul special al juriului EXCELSIOR pentru aplomb și nonconformism în interpretare – Denisa Bârsan;

🏅Premiul special al juriului EXCELSIOR pentru intuiție interpretativă și expresivitate – Andreea Mădălina Drăghici;

🏅Premiul special al juriului EXCELSIOR pentru stilul interpretativ – Cristina Ropotan.

👏Felicitări tuturor!

🤝Mulțumim partenerilor noștri de la Teatrul Excelsior Bucuresti.

Juriul a fost format din actori ai Teatrului Excelsior și profesori ai cursului de actorie din cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu.

Criteriile de selecție au fost: talentul, naturalețea, autenticitatea, originalitatea, sinceritatea, puterea de a transmite dincolo de rampă stări, senzații, sentimente, dicția, impostația, glasul, frazarea, expresivitatea.

Concursul ”Fă primul pas spre marea scenă” este provocare pentru tinerii pasionați de actorie, care sunt invitați să își arate talentul actoricesc, folosindu-și expresivitatea și creativitatea. Scopul proiectului este acela de a apropia tinerii de lumea teatrului, de a-I încuraja să se exprime liber, să își dezvolte personalitatea și încrederea în sine.