Atelierele Moșului la KIDEX

De aceea, el și-a facut și în această iarnă un atelier la standul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în Pavilionul 17….numai la KIDEX, la cel mai vesel târg pentru copii.

Pentru a se pregăti cum se cuvine de venirea Moșului, cei mai talentați princhidei sunt invitați la ATELIERELE MOȘULUI! La atelierul de pictură și colaj, cei mai mici vor picta globuri și îngerași din hârtie pentru a compune împreună o imagine de poveste intitulată „Moșul și brăduțul meu”. Expoziția va fi amplasată la standul fundației și se va încheia în ultima zi a târgului.

Cu ajutorul spiridușilor Moșului, copiii își vor creea și picta propriile decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă. Globuri, lumânări de brad, îngerași și ghetuțe vor fi realizate de cei mai creativi copii. În fiecare zi, Moșu’ își va răsplăti ajutoarele cu premii supriză!

Moșul te asteaptă să faci o fotografie cu el la standul fundației! (fotografiile vor putea fi descărcate, începând de luni, 6 decembrie de pe www.fundatiadanvoiculescu.ro).

Convinge-l pe Moșul! Urcă pe scena de la KIDEX și participă la concursul de interpretare de poezii cu tematică de iarnă.

Dăruind vei dobândi! Pune și tu sub brad un cadou pentru copiii nevoiași de la Centrul Sf. Vasile din București și vei primi în schimb un zâmbet și un cadou de la Moșul prezent la standul fundației.

Haideți să-i arătăm Moșului că la KIDEX vin cei mai talentați copii!