Astăzi începe INGREDIENTS SHOW 2020       

  • Peste 300 de specialiști din industria alimentară.
  • 5 zile de prezentări și sesiuni scurte de lucru având ca scop identificarea nevoilor și dificultăților cu care se confruntă o parte din lanțul alimentar dar și a acțiunilor de care este nevoie pentru transformarea durabilă și sustenabilă a sistemelor alimentare până în anul 2030.
  • 40 de speakeri cu expertiză internațională.

În calitate de partener științific, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va susține, prin Senatul Științific, participarea gratuită a studenților din cadrul facultăților cu profil alimentar din întreaga țară.

Tema ediției din acest an este: “Știința ingredientelor. De la inovare și planificare, la adaptare și alegere”.

În cea de-a doua zi a video-conferinței, respectiv marți 6 octombrie, consultanții Senatului Științific vor vorbi despre ingredientele inovatoare adaptate dietelor nutrigenice și despre descoperiri recente din domeniul cercetării știintifice medicale.

INGREDIENTS SHOW este organizat de RO.aliment, în parteneriat cu IBA București, APRIL, ARC, ROMALIMENTA, ASMP, ROMPAN, APAR, FNDA, ANNS.

 

 

 

ro_RO