Tabără de excelenţă destinată elevilor activi şi merituoşi

In perioada 1 iulie – 30 august 2009, peste 3.000 de elevi de gimnaziu si liceu vor pleca in « Tabara elevilor activi si merituosi » in statiunile Neptun-complexul Comorova, Eforie Sud si Paralia Katerini-Grecia.

Peste 3.000 de elevi in clasele V-XII din Bucuresti, au fost selectati pe parcursul anului educational 2008-2009 pentru a pleca, in 8 serii, in organizata sub egida « Contractului pentru Educatie », program derulat si asumat de Primarul General Sorin Oprescu, impreuna cu presedintele Asociatiei Scoala Democratiei, Florin Diaconescu. « Tabara elevilor activi si merituosi »

30 de copii cu rezultate deosebite, membri ai Clubului de Excelenta Dan Voiculescu vor pleca pentru o saptamana in statiunea Neptun, in complexul Comorova, ca rasplata pentru performantele lor.

Plecarea acestora a fost posibila ca urmare a acordului de parteneriat vizand aplicarea « Contractului pentru Educatie » incheiat intre Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, Primaria Municipiului Bucuresti si Asociatia Scoala Democratiei. De asemenea, o serie de formatori din cadrul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, vor asigura pe perioada taberei workshop-uri si programe educationale de vacanta adaptate varstei.

Aceasta este o noua etapa din cadrul unei colaborari incepute in luna mai, (cu prilejul celei de-a X-a editii a Targului de Oferte Educationale), derulate in cadrul « Contractului pentru Educatie ».

« Tabara elevilor activi si merituosi » este finantata de Primaria Municipiului Bucuresti si urmareste, ca si anul trecut, stimularea si recompensarea elevilor implicati si performanti.

ro_RO