Elevii Colegiului „Gheorghe Lazăr” au fost premiați pentru performanța școlară, la Gala Excelenței Lăzăriste

Elevii au fost premiați pentru rezultatele școlare deosebite, dar și pentru implicarea în proiecte inovative.

Educația de calitate și inovația în rândul tinerilor au fost susținute și promovate la Gala Excelenței Lăzăriste. Performanțele deosebite ale elevilor și interesul pentru știință și inovare au fost premiate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Sala de festivități a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, unde s-a desfășurat evenimentul, a fost plină de elevi, profesori și părinți.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost partener educațional al galei care a marcat realizările remarcabile ale elevilor Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” din București.

Categoria „Performanță școlară” a fost câștigată de Andreea Șovăroiu, în timp ce echipa de robotică Titans și-a revendicat premiul pentru „Promovarea Interesului pentru Știință și Inovare”

”Este o bucurie pentru noi, reprezentanții Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, să fim parteneri educaționali în Gala Excelenței Lăzăriste și să avem ocazia să premiem excelența în educație.

Prin susținerea acestei gale ne propunem să subliniem importanța educației de calitate și să încurajăm excelența în toate domeniile”, a spus Diana Marin, manager proiect Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Gala Excelenței Lăzăriste oferă o platformă ideală pentru promovarea valorilor, precum dedicarea, inovația și excelența.

„Este o modalitate de a-i motiva pe copii și de a le recunoaște valoarea”, a spus Ionela Neagoe, director Colegiului Național Gheorghe Lazăr din București.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost partener educațional al Galei Excelenței Lăzăriste, rămânând dedicată misiunii sale de a sprijini educația, de a susține tinerii talentați și de a investi în viitorul lor și al țării.

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.