Alți doi voluntari internaționali urmează un stagiu de practică, la FDVDR

Noi voluntari internaționali urmează un stagiu de practică la FDVDR

Alți doi voluntari internaționali urmează un stagiu de practică, la FDVDR

O nouă serie de voluntari internaționali efectuează un stagiu de practică în cadrul Departamentului de Comunicare și Dezvoltare al Fundației Dan Voiculescu, în urma încheierii unui acord cu AIESEC România.

După o lună în care Arda, Duru și Alperen, originari din Turcia, ne-au fost colegi, în ultima lună de vară vom avea două colege noi, pe Aneta, din Republica Cehă și pe Sevda, din Azerbaidjan.

Datorită experienței lor în acest domeniu, Aneta și Sveda au fost deja implicate în dezvoltarea paginilor noastre de scocial media. Pe lângă asta, ele pregătesc o mulțime de surpize, în perioada următoare, pentru tinerii din comunitatea FDVDR.

ANETA PŘÍDOVÁ este din Republica Cehă. Are 20 de ani, studiază Administrarea Afacerilor și vrea să lucreze pentru armata cehă. Este membru AIESEC și a decis să participe la proiectul Global Volunteer Scale up! Aceasta se concentrează pe dezvoltarea organizațiilor neguvernamentale. Motivul pentru care a ales să vină în România este pasiunea pentru leadership și autodezvoltare și crede că această experiență o va ajuta să se perfecționez și să se dezvolte. În cadrul accestui program, Aneta se implică în dezvoltarea rețelelor sociale ale FDVDR, care pot avea un impact asupra tinerilor din România.

SEVDA AMRAHOVA este din Azerbaidjan. Are 20 de ani, este studentă la Universitatea de Limbi Străine din Azerbaidjan. Îi place să fac fotografii, să descopere locuri noi și să călătorească. În cadrul acestui program, Sveda este responsabilă cu efectuarea unei analizei privind nevoile ONG-urilor/fundațiilor, identificarea punctelor de îmbunătățire în proiectele Fundației Dan Voiculescu.

Despre AIESEC:

AIESEC România este o organizație studențească internațională, prezentă în 110 țări, formată din studenți și absolvenți de studii superioare, care au posibilitatea de a dezvolta abilități de conducere, management, lucru în echipă și experiență internațională.

Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, adoptată de toate statele membre ale Națiunilor Unite, în 2015, oferă un plan comun pentru pace și prosperitate, pentru oameni și planetă, acum și în viitor. În centrul său se află cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD), care reprezintă un apel urgent la acțiune din partea tuturor țărilor – dezvoltate și în curs de dezvoltare – într-un parteneriat global. Ei recunosc că eliminarea sărăciei și a altor privațiuni trebuie să meargă mână în mână cu strategii care îmbunătățesc sănătatea și educația, reduc inegalitatea și stimulează creșterea economică – toate în același timp abordând schimbările climatice și lucrând pentru a ne conserva oceanele și pădurile.

ro_RO