Sanislav Daniela

Desi suna ca o poveste, invatatoarea mea si apoi diriginta pe care am avut in clasele gimnaziale mi-au insuflat dorinta sa le urmez nobila meserie si sa fiu unul dintre oamenii care se dedica zilnic trup si suflet formarii de caractere, atitutudini si competente elevilor sai. Nu am avut un traseul in in viata si aceasta meserie am inceput s-o practic la 36 de ani, actualmente avand 46. Am 10 ani de cand evenimentele din viata mea mi-au schimbat traiectoria spre ceea ce am vrut sa fiu.Un dascal bun si devotat.sunt convinsa fara falsa modestie ca am reusit sa fac lucruri bune si foarte bune pentru elevii mei, scoala, colegi, comunitate si nu in ultimul rand pentru mine. Nu trece o zi sa nu ma informez ce e nou si inovator in sistemul educational si sa nu aplic la clasa pentru cresterea valorii actului meu educational.

Ma interesez permanent de oportunitatile de formare atat in plan intern cat si international si pentru mine si pentru elevii mei capabili de performanta sau cei la care descopar un real talent in dans, sport, muzica, cantec, pictura sau orice alt hobyy transformat la rang de arta si cultura.fac acest lucru cu pasiune pentru ca in primii trei ani de cariera am fost consilier educativ si am initiat si implementat numeroase proiecte interesante si novative in scoala.apoi prin priceperea mea mi-am confirmat rolul de lider si am devenit director general. Mi-am luat gradul didactic II si I cu 10 si sunt profesor titular si formator al SNSPA-Bucuresti. Am participat de curand si la concursul de ISG al Ilfov. Nu am reusit dar nu ma descurajez. Am publicat multe lucrari ca autor si coautor si cel mai relevant cred ca este CV ul meu.

[oqeygallery id=603]

Am fost mereu alaturi de copiii cu cerinte educationale speciale, fie ei capabili de performanta, fie cu dizabilitati care cereau un interes aparte pentru educatia lor. I-am angrenat in concursuri, formari, i-am coordonat in editarea unei reviste a scolii, am organizat excurisii tematice interne si externe pentru a-si cunoaste tara si continentul, i-am remarcat pe cei cu performante dar si pe cei cu deficiente dar dornici de a performa la nivelul lor pentru a le creste stima de sine. An de an am mers cu ei la olimpiade si concursuri. Am obtinut locuri meritorii dar si premii si mentiuni. Eu am vrut sa fiu pentru ei model.am castigat numeorase burse internationale participand la formari in multe tari europene de unde am adus modele de buna practica pe care le-am aplicat la clasa si pentru care ma bucur de stima si dragostea elevilor. Am un premiu I national castigat de mine la un concurs important de ecologie. Am vrut ca puterea exemplului sa primeze si elevii mei sa-si doreasca sa ma urmeze. Pentru mine este o mare bucurie si mi se umple sufletul de multumire cand elevi si parinti imi arata cat ma apreciaza si isi doresc prezenta mea in comunitatea aceasta scolara. Am cu elevii promovabilitate de peste 90% si chiar 100% an de an la examenul de BAC. Asta in conditiile in care la alte materii e sub 30% si ma pot declara implinita stiind ca datorita mie elevii vor promova bacalaureatul si vor urma universitati care le vor facilitat drumul in viata.La multi le-am insuflat dorinta de a fi geografi si acum sunt la facultate la buget.

*Descrierile profesorilor sunt redate intregral conform informatiilor prezente în formularul de înscrieri.