3000 de elevi vor participa la Școala de vară FDVDR, unde educația se îmbină cu distracția. Astăzi este ultima zi de înscrieri!

Peste 3000 de elevi s-au înscris deja la Școala de Vară FDVDR, program organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
Timp de 7 săptămâni, în perioada 10 iulie-27 august copii înscriși vor avea ocazia să învețe de la profesori cu experiență lucruri, din diferite domenii, pe care nu le învață la școală, dar care le vor dezvolta abilitățile și nivelul de cunoștințe. În acest an noutatea vine de la organizatori care promit că educația va fi îmbinată cu distracția pentru ca participarea la cursurile Școlii de Vară FDVDR să fie o adevărată experiență pentru copii.
Programul se desfășoară online și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 iar cursurile vor fi structurate astfel încât, indiferent de vârstă, fiecare participant să poată găsi un domeniu interesant. De asemenea fiecare săptămână de cursuri va avea câte o temă specifică.
Nu uitați astăzi, 03 iulie, este ultima zi în care vă puteți înscrie la Școala de Vară FDVDR. Participarea la programul Școlii de Vară FDVDR este gratuită iar înscrierile se fac pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.