A început perioada de înscrieri pentru Bucuria de a fi propriul tau stapan!

 Fii propriul tau stapan!

Incepand cu data de 1 martie, tinerii cu spirit antreprenorial pot participa cu planul lor de afaceri la concursul “Bucuria de a fi propriul tău stăpân”. PREMIUL: finanaţarea ideii de afaceri.
Propunerile pot fi trimise pe adresa de email [email protected] sau in plic pe adresa fundatiei str. Secerisului nr.31 sector 4 Bucuresti.
Pentru detalii legate de proiect sau alte informatii, cei interesati ne pot contacta la numarul de telefon 031.425.58.83 sau la id-ul de messenger fundatiadanvoiculescu.
Termenul limita pentru depunerea planurilor de afaceri este 31 mai 2010.
Iar pe 1 septembrie, una dintre ideile de afaceri va fi premiata cu banii necesari punerii ei in practica!
Proiectul, derulat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, se adresează tinerilor antreprenori şi  îşi propune să premieze cea mai fezabilă idee de afaceri.
Parteneri: Universitatea Bucuresti, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Academia de Studii Economice, Senatul Studentesc din cadrul ASE si Liga Studentilor Romani in Strainatate.
Parteneri media : Antena 1, Antena 3, Radio Zu, Săptămâna Financiară, Financiarul.

Mai multe detalii despre concurs, informatii despre ce trebuie sa cuprinda un plan de afaceri si prezentarea primului castigator gasesti pe www.fudv.ro la sectiunea Proiecte pentru tineri.

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.