Expo INVENTIKA 2012

Între 17 – 20 octombrie 2012 ROMEXPO organizează împreună cu Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, INVENTIKASalonul Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii Noi – manifestare ce se doreşte a fi un suport pentru promovarea inteligenţei româneşti.

Evenimentul se va desfăşura concomitent cu Salonul Cercetării din cadrul Târgului Tehnic Internaţional Bucureşti – TIB 2012 şi va beneficia de susţinerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Organizarea simultană a acestor manifestări dă posibilitatea inventatorilor şi cercetătorilor de a se afla faţă în faţă cu industria, reprezentată de expozanţii prezenţi la TIB, adică importante firme de producţie şi comerţ româneşti şi străine, parteneri utili în dezbaterile privind tehnologiile de ultimă oră şi cele mai noi tendinţe în cercetarea ştiinţifică pe plan mondial.

Pe perioada desfăşurării evenimentului vor fi organizate o serie de conferinţe, workshopuri, mese rotunde şi prezentări, cu scopul de a oferi inventatorilor mediul propice pentru a-şi face cunoscute invenţiile şi a-şi realiza contactele utile în vederea încheierii de parteneriate.