Vacanța la Antipa

Copiii pot testa profesia de cercetator stiintific la Scoala de Vara de la Muzeul Antipa care incepe din 25 iunie 2012 si va continua cu modulele sale despre pasari si alte animale din parcuri si gradini, cu cele despre plante si insectele din sol, pana la 30 august 2012.

Pe cei mici, cu varste intre 5-8 ani, Holly Moly ii asteapta in “vagoanele” Atelierelelor de Imaginatie care vor fi in aceasta vara adevarate tabere estivale.

Cei care prefera expeditiile sunt asteptati sa se imbarce pe Corabia Vacantei care va ancora in porturile vechi ale lumii, descoperind fauna si flora de pe ceramica antica, plantele si animalele de pe vechile stampe japoneze ori picturile de pe pieile animalelor vanate de catre locuitorii Africii sau populatiile umane din taramurile inghetate.

Toti copiii curajosii pot sa participe la atelierele Micilor Sanitari. Organismul uman nu va mai avea niciun secret pentru ei, iar la terminarea atelierelor vor sti cum trebuie sa actioneze in cazul unor persoane care au suferit accidente usoare.

Pentru copiii care au decis ca in acesta vacanta sa se joace pentru a recupera Sambetele si Duminicile pline de lectii din timpul scolii, au fost pregatite Atelierele de Joaca si Dezvoltare. Aici isi fac prieteni noi si se pot juca afara sau in salile Muzeului.

Programele de vacanta se vor derula intre 25 iunie si 30 august in salile de expozitie, in salile atelier pentru copii si in gradina Muzeului Antipa din Bucuresti.

Programe pentru prescolari si scolarii mici (7, 8 ani)

Atelierele de Joaca si Dezvoltare (8 ani)

Taberele de Imaginație „Holly Moly” (5-9 ani)

Micii Sanitari (8 ani)

Programele pentru elevi (9-15 ani)

Scoala de Vara (8-15 ani)

Corabia Vacantei (6-12 ani)

Atelierele de Joaca si Dezvoltare (9-12 ani)

Micii Sanitari (9-12 ani)

Ateliere de origami pentru copii (7-14 ani)

Mai multe informații găsiți aici: http://www.prokid.ro/agenda/eveniment/vacanta_la_antipa-788/#ixzz1yJylkygG

Sursa: prokid.ro

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.