Cum ne distrăm, părinți și copii, în vacanță?

Nu trebuie sa avem cursuri de specializare pentru a face fotografii in vacanta. Cu orice tip de aparat si  indemanarea noastra putem sa surprindem scene si actiuni care sa ne faca  amintirile placute. Invatati-i pe copii sa ridice simplul joc foto la un nivel  superior. De exemplu, sa fotografieze plante in bataia vantului, pasari in zbor,  copii in miscare, valurile marii, varful de munte plin de nori etc. Sau detalii  de obiecte care pot reprezenta imagini incantatoare. Aceleasi reguli se pot  aplica si in cazul aparatelor video. Intrati in jocul copiilor si faceti un film  documentar despre vacanta sau imitati un reporter tv  atunci cand imortalizati pe pelicula calatoria alaturi de copii.

Intr-o lume in miscare in care cariera este pe primul plan, iar concediul  parintilor a devenit din ce in ce mai scurt, orice forma de vacanta este binevenita.  Chiar si la sfarsitul saptamanii. Astfel campingul poate fi un hobby.  Este o activitate recreativa in mijlocul naturii. El ofera o varietate de alte  distractii, cum ar fi pescuitul, vanatoarea, inotul, studierea plantelor si  a pasarilor, dar si fotografierea mediului inconjurator. Pentru cateva  momente scapati de stresul vietii cotidiene. In plus, ofera si beneficii psihice  atunci cand este implicat si plimbatul pe munte, pe malul raului, prin  poiana. O provocare serioasa atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Cum putem sa ne distram in minivacanta? Atunci cand  nu avem planuri bine-stabilite si nu am cumparat un bilet de vacanta, putem improviza diferite  activitati recreative pentru familie. Citeste articolul complet

Sursa: www.prokid.ro

ro_RO

Fii la curent cu noutățile

Fii la curent cu cele mai noi știri! Abonează-te la newsletterul nostru.

Te-ai abonat cu succes la newsletter. Îți mulțumim.